top of page

TRTA - Hosts

wie we zijn en waarom we dit doen

Bart.jpeg

Bart Couwels

Hoi! Ik ben Bart, papa van Jack en Theo en getrouwd met Valérie.

 

Naast co-host bij The Road to Angela ben ik medeoprichter en managing partner bij coliberate, een unieke change implementatiepartner gespecialiseerd in betekenisvolle gedragsverandering. Meer informatie over mijn professionele pad vind je hier.

De inspiratie voor deze podcast haal ik uit mijn eigen leiderschapsreis, of zeg maar de ‘zoek -en ploetertocht’ die het leven kan zijn. Ook voor de Angela’s en Baracks van deze wereld trouwens. En dat is waarom ik het doe, voor jou als luisteraar en stiekem ook voor mezelf. Hun herkenbare verhalen naar boven halen, luisteren naar hoe zij het hebben aangepakt en leren van hun inzichten. Daar zit voor mij het goud van deze podcast.

 

Veel luisterplezier!

  • LinkedIn

Patrick
Van den Broeck

Hallo, ik ben Patrick. In de eerste plaats trotse papa van Marie-Eline en Maurice en getrouwd met de liefde van mijn leven, Kelly.

Toen ik nog geen grijze haren had, ging ik marketing studeren. Er was geen andere studiekeuze die in me opkwam. Buikgevoel, passie, liefde,...? Later, vrij recent zelfs :-), ontdekte ik dat ik het vak marketing heb gekozen omdat ik er van hou om mooie verhalen te verspreiden met de insteek om mensen te inspireren en te helpen. Verhalen, te mooi om niet te delen.

Elk gesprek van de The Road to Angela heeft me op zijn minst kippenvel en heel veel energie bezorgd. Ze inspireren en helpen je op weg naar geluk op en naast het werk. Als je de tijd neemt om ernaar te luisteren, hoop ik dat jullie hetzelfde kunnen ervaren. Als we 1 iemand kunnen raken en/ of inspireren is onze missie al meer dan geslaagd.

Veel luisterplezier!

  • LinkedIn
DSC_2725 2.jpg

Nog vragen?

bottom of page